Asetuso: Turvallisuusvinkkejä maatilalla erittäin kylmällä säällä

Maatalousyrittäjien vastuut eivät lopeta talvikaudella. Heidän työnsä muuttuu vaativammaksi tänä aikana, koska heidän on huolehdittava tilastaan. 

Ilmastonmuutos on tehnyt rajuja muutoksia sääolosuhteissa, mikä vaikeuttaa ennustaa, milloin se alkaa tai päättyy. Mutta hyvä viljelijä tietää, ettei luota pelkästään näihin sääennusteisiin. Valmistautumista on tehtävä paljon, joten talven tullessa ne ovat hyvin varusteltuja kestämään säätä. 

Seuraavassa on muutamia Setton turvallisuusvinkkejä, joilla viljelijämme pysyvät turvassa ympäri vuoden. 

Käytä asianmukaisia ​​vaatteita

Käytä vähintään kolmea kerrosta vaatteita, joiden pohjakerros on lämpökäsittelyä, jotta pysyt lämpimänä tarkistettaessa satoa. Vaatteiden kolmas kerros on suojattava kostealta ja tuulelta, joten on parempi löytää sateen- ja tuulensuoja. Älä unohda niputtaa, kunnes myös pääsi on peitetty ja korvasi. 

Saappaat

Käytä vain eristettyjä saappaita pitämään jalat lämpiminä ja kuivina. Erittäin kylmät olosuhteet voivat lisätä liukastumis- ja putoamisriskiäsi, jos et käytä oikeita saappaita. Näiden onnettomuuksien estämiseksi on teräksestä, nailonista tai hiilikuidusta valmistettuja saappaita, jotka on tehty kestämään kylmää säätä ja suojaamaan varpaitasi vammoilta. 

Käsineet

Pakastusta tapahtuu näinä aikoina ja ne alkavat yleensä hyökätä käsilläsi, varpaillasi ja nenälläsi. Varmista, että käytät vedenkestäviä suojakäsineitä, ennen kuin kosketat viljelykasveja tai tilalla olevia laitteita.

Työskentele aamulla 

Mahdollisuuksien mukaan aloita työskentely varhain aamulla, jotta voit silti nauttia hieman siitä lämpimästä auringosta. Tämä on hyvä tapa tehdä etenkin kesäaikaan. Maksimoi käytettävissä oleva auringonvalo, jotta voit varmistaa, että satosi kasvavat terveinä. 

Paikkamerkinnät

Paksu lumi voi peittää koko maan, mikä vaikeuttaa navigointia maatilalla. Ennen kuin säätila huononee, aloita asianmukaisten merkintöjen tai liikennekartioiden sijoittaminen, jos niitä on saatavilla, ja merkitse ne vaarallisille alueille. Tämä on sinun ja muiden ihmisten turvallisuuden vuoksi, jotta he saavat tiedon siitä, mitkä paikat ovat turvallisia ohittaa. 

Pidä karjasi lämpimänä

Aivan kuten sinäkin, eläimet ovat alttiita sairastumaan ja heikkoutumaan talvikaudella. Pidä heidät lämpiminä laittamalla sähkölämpöä tallien ja vesivarastojen väliin estääksesi sen jäätymisen. Tarkista aina sähkökaapelit ja -johdot, kun lämmityslaitteesi on kytketty päälle. 

Olevaruillasi

ainaTarkista aina sääennuste uutisista tai käytä mobiililaitteitasi pysyäksesi ajan tasalla sääolosuhteiden äkillisistä muutoksista. Tämä antaa sinulle jonkin aikaa valmistautua ennen säätä. Hallitse kaikkia maatilalla tarvittavia resursseja karjan ja sadon pitämiseksi terveinä tämän kauden aikana. 

4 derilaiset traktorityypit

Useimmat ihmiset ovat tunteneet traktoreita koko elämänsä, kun ne esiteltiin monille lapsille lelujen, sarjakuvaesitysten ja koulun kautta. Sen lisäksi on tavallista nähdä ne tienrakennuksessa ja kunnossapidossa sekä tiloilla ja työmailla. 

Olet nähnyt niitä paljon, mutta kuinka hyvin tunnet traktorit? Tässä on luettelo 4 erilaisesta traktorityypistä ja niiden käyttötarkoituksista, jotka Setto on tuonut sinulle:

 1. Maansiirtotraktorit

Maansiirtotraktoreita näet yleensä rakennustyömailla, jotka kuljettavat soraa paikasta toiseen. Näiden tiedetään olevan melko vahvoja ja erittäin raskaita ja niitä on sekä rengas- että telatyypeissä. 

Tämä traktorityyppi kaivaa reikiä kellareihin ja uusiin rakennuksiin, ja sitä käytetään myös siirtämään ja siirtämään esimerkiksi likaa, roskia, kiviä, mutaa ja jopa puutavaraa.on kolme eri tyyppiä, nimittäin seuraavat:

 • MaansiirtotraktoreitaKaivinkoneet – niitä käytetään pääasiassa purkamiseen ja kaivamiseen, vaikka ne voivat myös lapioida likaa ja nostaa raskaita laitteita. Heidän pitkä kauhavarsi on kytketty pyörivään ohjaamoon, ja heidän istuimensa on korotettu, jotta kuljettajat näkevät kaiken tarvitsemansa.
 • Puskutraktorit – Näissä koneissa, jotka tunnetaan myös nimellä telaketjut, on edessä valtavat levyt, joilla voidaan työntää suuria likaa ja lohkareita, ja niitä voidaan käyttää kiinteistön puhdistamiseen mistä tahansa maastosta. Heillä on myös erittäin leveät raidat, jotka auttavat heitä pysymään tasapainossa työskentelyn aikana.
 • Kaivurikuormaajat – Näillä kuormaimilla voit tehdä kaikkea kaivamisesta reikiin ja asfaltin hajottamiseen. Niitä ovat kauhat kaivamiseen takana ja lapiot edessä, jotka voidaan säätää tarpeidesi mukaan.
 1. Puutarhatraktorit

Puutarhatraktorien teho on noin 1–10 hevosvoimaa (HP), mutta uudemmat jopa 20 hevosvoimaa. Tämäntyyppinen traktori ei ole yhtä kauhea kuin muut ja se on riittävän pieni sopimaan normaalikokoiseen takapihaan. Puutarhatraktoreita käytetään enemmän ruohonleikkuutehtävissä tai uusien kukkapenkkien luomiseen puutarhaan. Heillä on pyörät, jotka ovat suunnilleen skootteripyörän kokoisia, mutta ovat paljon paksumpia.

 1. Työkoneen kantotraktorit

Työkoneen kantotraktorit on tarkoitettu kuljettamaan ja kiinnittämään erityyppisiä työkoneita, kuten vehnää. Etu- ja takarenkaiden välistä alustarunkoa on pidennetty, mikä mahdollistaa niiden asentamisen työkoneisiin, joihin kuuluvat muun muassa kylvökoneet, ruiskut, kylvökoneet, pyörivät lakaisukoneet, kuormaajat ja pölyt. Tämän tyyppisiä traktoreita on myös monia eri kokoja ja malleja.

 1. Teollisuustraktorit

Tämän tyyppistä traktoria, jota kutsuttiin kerran Tuggereiksi, käytetään kuormien vetämiseen ja se on usein varustettu nosturipuomilla, joten kuormia on helpompi nostaa. Useimpia teollisia traktoreita ei ole edes tehty maatalouskäyttöön, vaan niitä käytetään tehtaissa. Näitä käytetään yleensä keräämään suuria tukkeja pitkällä käsivarsillaan ja kynsillään.

Setto: perusteet telineiden

RakennustelinRakennustelineet ovat väliaikainen rakenne, jota rakennustyöryhmä tarvitsee liikkumiseen työmaalla. Kun rakennetaan luurankoa taloille ja rakennuksille, työntekijöiden on vaikea päästä korkeille alueille ilman tukea. Tästä syystä rakennustelineet on rakennettu niin, että työntekijät ja rakennusmateriaalit nostetaan ylös, jotta he voivat jatkaa työtä. 

Koska se on rakennettu monikerroksisten rakennusten reunoille, rakennustelineet on koottava vastaamaan tätä korkeutta. Näiden rakenteiden kiipeäminen on erittäin vaarallista. Siksi niiden rakentamiseen tarvittavien materiaalien tulisi olla kestäviä ja korkealaatuisia. 

Rakenne voi olla joko puuta tai terästä. Nämä kaksi materiaalia ovat riittävän vahvoja ja vakaita kestämään raskaita kuormia, joten ne sopivat täydellisesti työntekijöiden ja koneiden kuljettamiseen. 

Rakennustelineen osat

A-telinerakenne voi näyttää kaukaa yksinkertaiselta, mutta siinä voi olla hyvin monimutkaisia ​​osia. Se voi myös tulla eri muunnelmiin riippuen rakennustiimin tarpeista. Rakenne voidaan räätälöidä, koska se koostuu seuraavista osista:

Base Jack

Se tunnetaan myös rakennusalan pohjalevynä. Pohjatunkki löytyy aivan pohjasta, koska se tukee telineitä ja levyjä ja pystysuuntaisia ​​pylväitä. Tämä kantava alusta kestää tonnia painetta rakenteen mukanaan tuomasta painosta. 

Standardit

Nämä pystysuorat pylväät, joita usein kutsutaan tukipylväiksi, muodostavat rakennustelineen. Ne on liitetty toisiinsa niveltyypeillä, jotka on liitetty vaakasuoriin tukiin, joita kutsutaan pääkirjoiksi rakennustelineen rakenteen muodostamiseksi. Se on pohjimmiltaan luuranko, joka käsittää rakenteen rungon. 

Pääkirjat

Ledgerit ovat vaakasuoria olkaimia, jotka on sijoitettu seinien suuntaisesti. Nämä olkaimet tukevat painoa, joka on asetettu telinerakenteen seisovalle alustalle. Ilman näitä pääkirjoja rakenne voi romahtaa raskaan kuorman aiheuttaman jännityksen vuoksi. 

Putlogitpääkirjat

Kuten, putlogit ovat olkaimia, jotka tarjoavat tukea seisovalle alustalle. Ne on kuitenkin sijoitettu kohtisuoraan seiniin nähden. Yhdessä pääkirjojen kanssa nämä olkaimet auttavat kantamaan ja jakamaan telineille asetetun painon. 

Batten

kutsutaan usein seisoviksi alustoiksi, jotka kantavat rakennustyöntekijöitä telineillä. Se on vahva pala, joka voi jakaa painon tehokkaasti koko rakenteelle onnettomuuksien estämiseksi.

Kiinnikkeet, suitset ja liittimet

Nämä osat auttavat pitämään telineen rakenteen yhdessä. Ne tarjoavat jäykkyyttä sovittaakseen eri komponentit yhteen kappaleeseen estääkseen rakenteen hajoamisen. 

Rakennusside 

Erityinen köysityyppi, joka pitää nivelet yhdessä. Se auttaa myös kiinnittämään telineet muihin kiinteisiin rakenteisiin, kuten rakennuksen julkisivuun, estääkseen rakennuksen hajoamisen rakennusalan työntekijöiden käytön aikana. 

Suojakaiteet

Rakennustelineille kiipeäminen on vaarallista jopa ammattitaitoisille rakennustyöntekijöille. Suojakaiteet tarjoavat miehistölle metrin korkean suojaesteen, jotta ne eivät putoa vahingossa reunalta. 

Varvaslauta

Samanlainen kuin suojakaiteet, varvaslauta tarjoaa toisen suojan sekä miehistölle että heidän työkaluilleen. Se on lyhyt pystysuora esto, joka on sijoitettu riman reunoille, jotta työntekijät voivat saada avaruudellisen vihjeen paikastaan. Lisäksi laudat auttavat myös estämään pienten työkalujen, kuten ruuvimeisselien ja naulojen, putoamisen lattaan. 

Setto: Erilaiset maatalousajoneuvot

Setto: Erilaiset maatalousajoneuvot

Jos et tunne eri maataloustyyppejä, sinun ei tarvitse huolehtia, me autamme sinua! Olemme laatineet luettelon kaikista tarvittavista maatalousajoneuvoista. Niitä voidaan käyttää joko pienissä, keskisuurissa tai suurissa maataloustoiminnoissa, joten valitse vain valinta ja päättele, mikä sopisi parhaiten maataloustarpeisiisi.

 1. Mönkijät tai UTV

-maastoajoneuvot ovat nelivetoisia koneita, joita käytetään maatiloilla matkustamisen helpottamiseksi maatilan epätasaisessa maastossa. Koska se on pienempi kuin traktorit ja sillä on erilainen moottori, se kulkee nopeammin, mikä helpottaa matkustamista maatilan yhdestä paikasta toiseen. 

 1. Leikkuupuimuri tai puimuri 

Leikkuupuimurit tai puimurit ovat välttämättömiä laitteita, joita käytetään sadon tehokkaaseen keräämiseen. Tämä kone on valmistettu monimutkaisesta järjestelmästä, joka käyttää hammaspyöriä, teriä, pyöriä ja hihnoja ryhmien maadoittamiseen ja jyvien poistamiseen.

 1. Traktorit 

Traktori on yksi yleisimmistä maatalouskoneista, jonka näet, vaikka se onkin melko epämääräinen termi. Tällaista ajoneuvoa on saatavana erikokoisina maatalouden tarpeisiin, ja sen ensisijainen tarkoitus on vetää muita maatalouden laitteita.

Traktoreissa on kuitenkin nyt useita lisälaitteita, joten voit käyttää niitä melkein mihin tahansa. Tästä syystä traktorit ovat ensimmäisiä asioita, jotka viljelijät ostavat, kun heillä on taipumus kentälle. Tutustu eri traktoreiden alla: 

 1. Kompakti traktori 
 2. Pyörillä traktori
 3. Track traktorit
 4. hedelmätarhatraktorit

kiinnitykset traktoreihin

Kuten olemme aiemmin mainittiin, traktoreita ovat yleisimpiä maatalous ja sijaan ostaa uusia ajoneuvoja, viljelijöitä kannustetaan vain ostaa liitteitä niiden traktorit. Ei vain tämä on tehokkaampaa, mutta myös halvempaa! Katso alla olevat traktorin lisälaitteet: 

 • Aurat 

Aurat ovat yleensä suuria kiinnikkeitä, jotka vedetään traktorin taakse. Se käyttää pitkiä teriä maaperän rypistämiseen. Tällä laitteella et vain löysää ja käännä maaperää, mutta tapat myös pintakasvillisuudet, jotka tuhoavat kasvejasi. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta prosessilta, mutta kyntämenetelmiä on itse asiassa tarpeidesi mukaan. Tsekkaa alla: 

 1. Moldboard aurat 
 2. Disc aurat 
 3. taltta teho
 • Lannoitteen levitin

Aivan kuten nimestä voi päätellä, lannoitteenlevittimille käytetään kuvaamaan lannoitteiden alalla nopeammin kuin tehdä se itse. Sen lisäksi, että se on nopeampi, sitä käytetään myös tasaisiin sovelluksiin. 

 • Äkeet 

Maan kyntämisen jälkeen sinun on nyt käytettävä äesä maaperän sekoittamiseen ja maanviljelyyn valmistelemiseen. Tällaiset laitteet sopivat erinomaisesti valtavien maaperän murskaamiseen, mikä helpottaa uusien viljelykasvien juurtumista. Tässä ovat yleisimpiä äkeet että näet maatiloilla: 

 1. Spring aes
 2. Roller aes
 3. Chain aes
 4. Lautasmuokkain

Setto: Miksi tilojen tulisi harjoittaa maatalouskoneiden kierrätystä

On yleistä, että käyttämättömät maatalouskoneet ovat joko vanhoja tai rikki eikä niitä voida käyttää suurilla viljelymailla ja pienillä perheyritykset. Nämä ei-toivotut koneet jätetään usein jonnekin pellolle, auringon ja sateen alle.

Maanviljelijöiden omistajilla on usein hyvät aikomukset palauttaa tai korjata ne, mutta heillä ei ole aikaa korjaamiseen.

Tämä on yksi syy siihen, miksi konepalvelut, kuten Setto Oy: n konepajat, tarjoavat maatalouskoneiden kierrätystä. Tämä käytäntö ei vain auta sinua pääsemään eroon rappeutuvista laitteista, vaan antaa myös lisää rahaa. Lue, miksi maatilallasi tulisi harjoittaa maatalouskoneiden kierrätystä.

 1. Ympäristöongelmat

Maatilojen omistajien tulisi myös olla vastuussa maiden puhtauden varmistamisesta sekä maaperän ylä- että alapuolella. Nämä rikki, hajoavat koneet jättävät maaperään myrkyllistä jätettä ja vaarallisia nesteitä. Ruostuneet osat johtuvat rautaa sisältävistä rautametalleista, joita on useimmissa koneissa. Ajan myötä eläimet, kasvit ja maataloustuotteet voivat olla saastuneita ja vahingoittaa kuluttajien terveyttä.

 1. Vanhojen asioiden nostalgia

On myös yleinen käytäntö maatiloilla, jotka ovat olleet perheessä sukupolvien ajan, pitää vanhoja maatalouslaitteita, jotka on luovutettu isovanhemmilta vanhemmille lapsille. Ellei vanhat laitteet ole museolaatuisia, ne olisi joko korjattava toimiviksi tai myytävä osiksi, joista voi olla hyötyä muissa koneissa. Molemmat ideat voivat myötävaikuttaa maatilan tuloihin. 

 1. Romu maataloustuotteiden koneen osien

Jotkut komponentteja, jotka ovat arvokkaita konepajat ovat:

 • Metals
 • Moottorit
 • Akut

Nämä osat eivät välttämättä toimi yhdellä koneella, mutta voisi olla tarpeen toinen, siksi on tärkeää pitää ne päätyvät rapistuvat roskaa.

Romupihat haluavat aina ostaa, ja he pitävät erityisesti vanhojen maatalouskoneiden metalleista. Näiden maatalouskoneiden tehdä hyvää rahaa romu:

 • Reapers
 • Reaper-sideaineet
 • Kannettavat moottorit
 • Kyntö moottorit
 • Vetomoottorit
 • Steam traktoreita
 • Maatalouden moottoreita
 • Hog Oilers
 • Piikkiruoskat
 • puimakoneiden
 • Winnowing koneet
 • joustopiikkiäes

Jos olet kerännyt hyvä kokoelma romumetallin jotka miehittävät arvokasta tilalla tilaa, mutta sinä en tiedä kuinka siirtää niitä, voit pyytää Setton kaltaisia ​​konepajoja tulemaan ja he ottaisivat mielellään vastaan. Se on yksi vähemmän huolta, jota et tarvitse, ja sitten voit olla kiireinen tekemään tyhjän tilan tuottavaksi uusilla viljelykasveilla. 

Maatalous on tärkeä elintarviketurvalle ja maatalousteollisuus on olennaista maailman elintarviketuotannolle. Viljelijät ovat riippuvaisia ​​maataloustekniikastaan, jotta maat saadaan tuottaviksi ja toimitetaan maataloustuotteita. 

Maatalouden laitteiden kierrätys auttaa paitsi pitämään viljelysmaat puhtaina ja ympäristön kannalta turvallisina, mutta tarjoaa myös voittoa koneista, joita ei voida korjata tai käyttää. Tämä vähentämisen, uudelleenkäytön ja kierrätyksen arvoketju on erityisen tärkeä maatalousalalle, koska ne ovat elintarvikkeiden tuottajia, jotka työskentelevät suoraan luonnonvarojen kanssa.

Setto: Rakennustelineet

voidaan käyttää erityyppisiä rakennushankkeen vaatimusten mukaan. Edellä lueteltuja perusosia käytetään seuraavien alla lueteltujen rakenteiden luomiseen: 

Yksittäiset rakennustelineet

Vanhimpaan ja perustasoisimpaan rakennustyyppiin viitataan myös nimellä ‘tiilikerroksen rakennustelineet’. Se on vain 2 tai 2,5 metriä korkea ja vähintään 1,5 metriä pitkä. Standardia, kirjanpitoa ja putlogeja käsittävä rakenne käyttää pääasiassa vähäisiä rakennustöitä ja tukea. 

Kaksinkertaiset rakennustelineet

Sitä käytetään enimmäkseen muurausrakentamiseen, koska kiviseinät eivät tue putlogeja. Kaksoistelineet koostuvat kahdesta päärivistä rakenteita, jotka on yhdistetty vahvemman tuen luomiseksi. Ensimmäinen telineiden rivi on 2-3 cm: n päässä seinästä, kun taas toinen rivi on metrin päässä. Muuraustyöntekijät kutsuvat sitä myös itsenäisiksi rakennustelineiksi. 

Uloketelineet

Tämän tyyppisissä rakennustelineissä standardeja tuetaan neulojen avulla, jotka puristuvat seinän reikien läpi. Sitä kutsutaan myös yksirunkoiseksi rakennustelineeksi, ja se voi olla vaarallinen virheellisesti koottuina. Rakenteellisesta vakaudesta johtuen sitä käytetään vain silloin, kun maa ei voi tarjota tukea standardeille.  

Ripustetut rakennustelineet

Kuten nimestä voi päätellä, nämä rakennustelineet ripustetaan kattoon kiinnitetyn köyden ja ketjun avulla. Se on yksi yleisimmin käytetyistä rakenteellisista tuista sen monipuolisuuden vuoksi. Rakenteet rakentavat usein tämän rakenteen korjaustöitä ja maalausta varten. 

Pukki telineiden

Tämä rakenne on Telineiden pyörillä jota käytetään pääasiassa sisätiloissa rakentamiseen korjaus- ja maalaus. Tunnetaan myös nimellä liikkuvat telineet, sen pyörät voivat tukea rakennetta vain, jos sen korkeus on alle 5 metriä. Pukitelineet mahdollistavat rakennustyöläisten liikkuvuuden, jotta he voivat tehdä työnsä tehokkaammin. Koska sisätilojen korjaukset edellyttävät työntekijöiden pysyvän vain yhdessä paikassa lyhyen ajan, liikkuvien rakennustelineiden tarjoaminen antaa paljon käytännön etuja. 

Terästelineet Teräsrakenteita

tunnetaan kestävistä, vahvista ja kestävistä ominaisuuksistaan, ja niitä voidaan käyttää erilaisissa rakennusprojekteissa. Se on yksi suosituimmista rakenteista, joita työntekijät käyttävät rakennusprojekteissa sen monipuolisuuden vuoksi. Rakenne voidaan helposti rakentaa ja purkaa vaarantamatta työntekijöiden turvallisuutta. 

Patentoidut rakennustelineet

Patentoidut rakennustelineet on valmistettu teräksestä ja varustettu erityisillä kehyksillä ja kytkimillä. Tämän tyyppinen rakenne voidaan helposti säätää tarpeidesi mukaan kotona, koska kannattimet voidaan löysätä ja kiristää halutulle korkeudelle. 

Kwikstage-rakennustelineet

Se on yksi helpoimmin asennettavista rakennustelineistä, ja sitä käytetään laajasti suurissa rakennushankkeissa. Kwikstage rakenne on sinkittyä terästä, joka on tunnettu sen kestävä ominaisuuksia. Lisäksi siinä on lukitusjärjestelmä, joka on kestävä ja turvallinen käyttää. Sen työtasoa voidaan säätää projektin tarpeiden mukaan, siksi se on yhteinen teline, jota käytetään eri rakennustyömailla. 

Setto: Maatalousteollisuus Suomessa

Maatalous ontunnettu teollisuus. Maa tuottaa noin 5% maailman metsätaloustuotteista sekä paino- ja kirjoituspaperin viennin, jonka osuus maailman tuotannosta on jopa 25%. Sen lisäksi Suomi tunnetaan maailmanlaajuisesti hallitsevasta turkisteollisuudestaan.

Maatalousteollisuus on Suomessa pientä ja keskisuuria maatiloja, jotka ovat perheyrityksiä. Tällä alalla on tapahtunut muutoksia viime vuosina modernin tekniikan ja ilmastonmuutoksen takia. Lisätietoja tästä yksityiskohtaisesti tutustumalla alla oleviin tietoihin.

Maan pinta-ala

Yksi syy siihen, että maatalousala kukoistaa Suomessa, johtuu sen pinta-alasta. Suurinta osaa leveistä pelloista ympäröivät metsät, joissa viljellään 9%. Tämän lisäksi Suomessa on monia järviä ja saaria, joiden lukumäärä on yli 100 000. Arktisella ilmastolla, suurilla metsillä ja monilla järvillä maassa on kaikki ihanteelliset olosuhteet viljelyyn. Kaikki nämä tekevät maataloudesta suuren toimeentulon ja innovaation lähteen monille Suomen kansalaisille.

Viljelijöiden osuuskuntien osallistuminen

Toinen suuri asia Suomen maataloudessa on, että kaikkia maanviljelijöitä kannustetaan auttamaan toisiaan. On olemassa organisaatio, jonka avulla jokainen maatalousyrityksen omistaja voi olla omavarainen. Lisäksi viljelijöille myönnetään tukea, jotta he voivat ylläpitää tuotantoaan huolimatta liikaa kustannuksista.

Nuorten maanviljelijöiden kannustaminen Osuusjärjestön

lisäksi Suomen hallitus kannustaa nuoria maanviljelijöitä osallistumaan maatalouteen. Suomalaisen maanviljelijän keski-ikä on noin 50 vuotta vanha. Vaikka alle 35-vuotiaiden viljelijöiden määrä on vähentynyt, paikalliset viranomaiset korjasivat sen.

Eri ohjelmia tehtiin uusien viljelijöiden osallistumisen saamiseksi jatkamaan teollisuutta heidän perheidensä seuraavilla sukupolvilla. Nykyään naiset ovat tehostaneet omaa perheyritystään ja hallitus on tukenut heitä taloudellisesti.

Ilmastonmuutoksen vaikutukset

Vaikka ilmastonmuutos on maailmanlaajuinen ongelma, joka vaikuttaa maatalouteen, sille on joitain etuja. Yksi näistä on lisääntyneet kasvukaudet, joista on tullut kolmesta viiteen viikkoa pidempään kuin aikaisemmin. Toinen etu on peltoalojen kasvu Pohjois-Suomessa, mikä voi parantaa uusien kasvien korjuumahdollisuuksia.

Uudet tekniikat

Nykyaikaisen tekniikan ja tuotantokäytäntöjen käyttöönotto auttoi parantamaan maataloutta Suomessa. Oli monia haasteita, kuten kuivatuksen parantaminen, paikallisten energialähteiden löytäminen ja paljon muuta. Suomi pystyi kuitenkin voittamaan nämä ja siitä tuli tehokas ja tuottava maa maatalouden ylläpitämisessä.

Katso parhaat maatalouskoneet Settossa

Täältä löydät Settosta parhaat maatalouskoneet. Meillä on useita tuotteita, joita voit tarkistaa, kuten heinäkoneet, heittoleikkurit ja paljon muuta. Tarjoamme myös kuljetus- ja rahtipalveluja, jotka voivat auttaa sinua siirtämään tuotteitasi. Vieraile verkkosivustollamme saadaksesi lisätietoja. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

Setto: Miksi on tärkeää investoida korkealaatuisiin maatalouskoneisiin

Jopa yhden maailman vanhimmista teollisuudenaloista on sopeuduttava moderniin tekniikkaan. Maanomistajien ja maanviljelijöiden on tärkeää investoida uusimpiin markkinoilla oleviin laitteisiin ja laitteisiin, jotta he voivat virtaviivaistaa prosessejaan. 

Maatalousteollisuus kehittyy edelleen vuosien varrella pysyäkseen mukana kansalaisten kasvavalla resurssien kysynnällä. Pelkästään käsityö ei riitä maan menestymiseen, joten Settossa uskomme, että laitteiden tulisi toimia käsi kädessä maanviljelijän kanssa. 

Täällä Settossa myymme kehittyneitä maatalouskoneita, jotka voivat helpottaa maanviljelijöiden elämää. Tuotteemme voivat auttaa maataloustyöntekijöitä virtaviivaistamaan tuotantoa heidän tarpeistaan ​​riippuen. Suuntaa kotisivullemme saadaksesi lisätietoja tuotteistamme! 

Koneen päivityksen tarve

Maataloustyö ei ole helppo tehtävä, ja tarvitset paljon koneita ja resursseja tuotannon tukemiseksi. Laadukkaan valikoiman laitteita täällä Settossa pystyt varmistamaan, että maasi viljelyprosessit ovat nopeita ja tehokkaita. 

Miksi koneita on päivitettävä? Nykyisin tuoreiden tuotteiden kysyntä kasvaa, ja ruumiillinen työ ei voi pysyä mukana. Sinun on investoitava hyviin koneisiin, jotta pystyt tuottamaan enemmän halvemmalla. Tämä voi auttaa kasvattamaan voittojasi maanviljelijänä sekä hyödyntämään maata täysimääräisesti. 

Lisäksi hyvien laitteiden käsillä pitäminen voi johtaa stressittömään viljelykokemukseen. On välttämätöntä investoida maatalouskoneiden päivittämiseen, jotta saat parhaan tuloksen levittämättä työvoimaa liian ohueksi. 

Teollisen vallankumouksen jälkeen maatalouden käsityö on vähentynyt voimakkaasti. Nyt kun huipputeknologiaa päivitetään paljon nopeammin, viljelyprosessista on tullut paljon helpompaa viljelijöille. Lisäksi tuoreiden tuotteiden määrä on kasvanut tarvitsematta investoida tuotantoeläimiin, kuten hevosiin. 

Kehittyneiden koneistojen alkaminen auttoi maanviljelijöitä seuraamaan toimintaansa. Oikeiden laitteiden avulla he voivat arvioida kriittisten kenttätöiden suorittamiseen tarvittavat työpäivät. Tämä auttoi heitä ymmärtämään prosessin tarpeen paremmin, mikä auttoi heitä päättämään kriittisistä asioista, kuten uusien koneiden ostamisesta ja työntekijöiden palkkaamisesta. 

Tämä virtaviivainen prosessi auttoi ymmärtämään paremmin maatilan tarvitsemia maatalouden tarpeita. Se auttoi myös maanviljelijöitä ja useita yritysyhtiöitä taloudellistamaan teollisuutta pääoman ja työvoiman suhteen. 

Maataloustekniikat paitsi auttoivat maatalouden ja sen toiminnan laajentamista myös parantivat viljelijöiden tuottamien tuotteiden laatua. Tämä tarkoittaa sitä, että kuluttajilla on nyt paremmat mahdollisuudet saada korkealaatuisia tuotteita tiloilta. 

Investoiminen laitteisiin, kuten Settoon ostettaviin laitteisiin, voi auttaa parantamaan tuotteidesi laatua ja helpottamaan tilasi prosessien virtaviivaistamista! Soita meille, jotta voimme auttaa sinua löytämään oikean laitteen, joka vastaa tarpeitasi. 

Viljelykoneet tarpeisiisi

Viljelykoneet tarpeisiisi

maataloudessa Maataloustyö on yksi vanhimmista ja tärkeimmistä tavoista selviytyä – ja ihmiset ovat edelleen riippuvaisia ​​siitä, kuinka ansaita elantonsa. Ei ole väliä missä olet maailmassa, siellä on aina paikka, jossa voit nähdä ihmisiä viljelemässä. 

Vuosien mittaan se on kehittynyt yhdessä keksittyjen koneiden kanssa, mikä helpottaa elämäämme. Eri koneiden avulla se helpotti kaikkea istutuksesta sadonkorjuuseen. 

Tänään näet erityyppisiä koneita, jotka auttavat maanviljelijöitä päivittäisissä rutiineissaan. Täällä asetettu arvoonkonepajanannamme alas osa koneista, joten sinun ei tarvitse huolehtia etsivät niitä enää

Automaattinen InRow rikkaaes

olkaamme rehellisiä täällä, yksi tärkeimmistä asioista, että sinun tarvitse huolehtia, kun viljellään rikkaruohoja. Niiden pitäminen kurissa on tärkeää varmistaa, että sadonkorjuukautesi on hyvä. 

Tämän koneen avulla sinun ei tarvitse huolehtia niiden leikkaamisesta päivittäin. Et edes vahingoita itseäsi tai satojasi tällä. Se on suunniteltu poistamaan rikkaruohot sadoistasi mahdollisimman nopeasti ja puhtaasti.  

Oliivipuimuri Oliivipuun

viljely on joillekin ihmisille vaikeaa, koska tarvitset täydellisen maaperän ja sään, jotta se menestyisi. Sen viljelyn lisäksi korjuu on myös vaikea tehtävä, koska sinun täytyy käydä läpi kaikki hedelmät yksi kerrallaan. 

Tämän koneen avulla sinun ei tarvitse enää huolehtia siitä, koska valitset kaikki oliivit yhdellä kertaa. Oliivipuusi ei myöskään vahingoita pitämään sitä turvassa ja kasvattaa enemmän hedelmiä. 

Automaattinen lehmän lypsykonelypsämistä

Lehmienpidetään myös maataloustuotantona, eikä tämä menettely ole yhtä helppoa kuin luulet. Tarvitset paljon harjoittelua ja tarkkuutta lasillisen maidon täyttämiseksi. Siksi monet lehmänviljelijät rakastavat tätä konetta. 

Heidän on vain kiinnitettävä automaattiset pumput lehmän korvakkeisiin ja annettava koneen tehdä työnsä. Se on nopeampi ja paljon tehokkaampi kuin lypsää lehmiä käsin. 

Pienikokoinen perunankorjuukone

Perunat ovat erinomaisia vihanneksia istutettavia, koska niitä on helppo kasvattaa, mutta ainoa haittapuoli on, että se vaatii paljon kaivamista sadonkorjuun yhteydessä. Siksi perunannostokone on välttämätön kaikille viljelijöille, jotta työaika lyhenee ja perunat korjataan nopeammin. 

Salaattinkorjuukone Salaatin

korjuu ei ole niin helppoa kuin luulet. Tämän herkullisen lehtivihanneksen saamiseksi on paljon kovaa työtä. Siksi, kun tämä kone esiteltiin yleisölle monta vuotta sitten, viljelijät iloitsivat, koska heidän ei tarvitse taivuttaa selkäänsä joka sadonkorjuukautena. 

Syöttövaunu ja miksi sitä tarvitset

Etsitkö huipputekniikkaa, joka voisi käynnistää siipikarja- ja karjayrityksesi? Setto-konepaja tarjoaa kaiken mitä tarvitset! Koneitamme ylläpidetään ja suunnitellaan palvelemaan sinua tarpeidesi mukaan. 

Käytetty vai upouusi? Meillä on kaikki alkeellisimmasta uusimpaan tekniikkaan. Tarjoamme jopa ilmaista huoltoa taitavimpien teknikoidemme kautta, koska jopa koneet kestävät pitkään, kun niitä hoidetaan. 

Mikä on syöttövaunu?

Rehuvaunu tai sekoitusvaunu on maatalouskone, jolla punnitaan, sekoitetaan ja jaetaan tarkasti sekoitettu kokonaisannos (TMR) tuotantoeläimille, erityisesti lampaille, vuohille ja karjalle.

Sekoitettu annos (TMR) on tärkeä osa viljelyäsi joka päivä. Käytät tätä ajoittain varsinkin kun karjaat erityyppisiä eläimiä. Oikean koneen valinta koon, huollettavuuden ja tehokkuuden perusteella voi auttaa sinua toimimaan vaivattomasti.

Hinattavat sekoitusvaunut ovat muuttuneet joka vuosi. Nykyään ne tarjoavat erikokoisia eläimiä varten, joita käyttäisitkin. Jotkut uusimmista syöttövaunuista voivat olla jopa isompia kuin tavallinen syöttölaite. Se auttaa viljelijöitä jakamaan jokaisen rehun tasaisesti vain yhdessä erässä. Muista aina, että siirtymä vaihtelee kuiva-aineen annoksen mukaan. Se tarkoittaa, että mitä enemmän nestettä laitat, sitä enemmän painoa sillä olisi.

Rehuvaunujen valinnassa on vain yksi asia, joka on otettava huomioon rehuvaunun valinnassa. Ensinnäkin kapasiteetti, pienen rehuvaunun ostaminen sen kohtuuhintaisuuden vuoksi voi johtaa väsyttävämpään työhön. Sinun on tehtävä useita eriä syötteitä samalle eläimelle. 

Järjestelmä punnitsee kaikki annoksen ainesosat missä tahansa valitussa järjestyksessä ja punnitsee sen valittujen määrien mukaan, jotka vastaavat eri eläinryhmien tarpeita. 

Kun jokainen ainesosa on ladattu, visuaalinen ja äänimerkki varoittaa käyttäjää, kun vaadittu määrä on saavutettu. Sitten järjestelmä siirtyy automaattisesti seuraavaan ainesosaan ja näyttää ladattavan tuotteen nimen ja painon. 

Lastaus tapahtuu yleensä sekoitinvaunun leikkaus- ja lastauslaitteella, suuritehoisella traktorikuormaajalla tai teleskooppikuormaajalla.

Konepajamme tyypillinen sekoitinvaunu koostuu yleensä seuraavista:

 • perävaunun runko, jota käytetään sisällön kuljettamiseen. Sitä suositellaan suurille tiloille, joiden on ruokittava suuri määrä eläimiä.
 • Sekoituskappale, joissakin nykyaikaisissa tuotteissa on automaattinen punnitusjärjestelmä, joka laskee tarvittavan rehun määrän eläimestäsi riippuen.

Täällä Setton konepajalla vältämme asiakkaan rahan menemisen hukkaan. Haluamme sinun olevan onnellinen, minkä vuoksi tarjoamme vain parhaat palvelut. Vältä ruokavalion tuhlaamista, tiedustele nyt!