Setto: Erilaiset maatalousajoneuvot

Setto: Erilaiset maatalousajoneuvot

Jos et tunne eri maataloustyyppejä, sinun ei tarvitse huolehtia, me autamme sinua! Olemme laatineet luettelon kaikista tarvittavista maatalousajoneuvoista. Niitä voidaan käyttää joko pienissä, keskisuurissa tai suurissa maataloustoiminnoissa, joten valitse vain valinta ja päättele, mikä sopisi parhaiten maataloustarpeisiisi.

 1. Mönkijät tai UTV

-maastoajoneuvot ovat nelivetoisia koneita, joita käytetään maatiloilla matkustamisen helpottamiseksi maatilan epätasaisessa maastossa. Koska se on pienempi kuin traktorit ja sillä on erilainen moottori, se kulkee nopeammin, mikä helpottaa matkustamista maatilan yhdestä paikasta toiseen. 

 1. Leikkuupuimuri tai puimuri 

Leikkuupuimurit tai puimurit ovat välttämättömiä laitteita, joita käytetään sadon tehokkaaseen keräämiseen. Tämä kone on valmistettu monimutkaisesta järjestelmästä, joka käyttää hammaspyöriä, teriä, pyöriä ja hihnoja ryhmien maadoittamiseen ja jyvien poistamiseen.

 1. Traktorit 

Traktori on yksi yleisimmistä maatalouskoneista, jonka näet, vaikka se onkin melko epämääräinen termi. Tällaista ajoneuvoa on saatavana erikokoisina maatalouden tarpeisiin, ja sen ensisijainen tarkoitus on vetää muita maatalouden laitteita.

Traktoreissa on kuitenkin nyt useita lisälaitteita, joten voit käyttää niitä melkein mihin tahansa. Tästä syystä traktorit ovat ensimmäisiä asioita, jotka viljelijät ostavat, kun heillä on taipumus kentälle. Tutustu eri traktoreiden alla: 

 1. Kompakti traktori 
 2. Pyörillä traktori
 3. Track traktorit
 4. hedelmätarhatraktorit

kiinnitykset traktoreihin

Kuten olemme aiemmin mainittiin, traktoreita ovat yleisimpiä maatalous ja sijaan ostaa uusia ajoneuvoja, viljelijöitä kannustetaan vain ostaa liitteitä niiden traktorit. Ei vain tämä on tehokkaampaa, mutta myös halvempaa! Katso alla olevat traktorin lisälaitteet: 

 • Aurat 

Aurat ovat yleensä suuria kiinnikkeitä, jotka vedetään traktorin taakse. Se käyttää pitkiä teriä maaperän rypistämiseen. Tällä laitteella et vain löysää ja käännä maaperää, mutta tapat myös pintakasvillisuudet, jotka tuhoavat kasvejasi. Se saattaa tuntua yksinkertaiselta prosessilta, mutta kyntämenetelmiä on itse asiassa tarpeidesi mukaan. Tsekkaa alla: 

 1. Moldboard aurat 
 2. Disc aurat 
 3. taltta teho
 • Lannoitteen levitin

Aivan kuten nimestä voi päätellä, lannoitteenlevittimille käytetään kuvaamaan lannoitteiden alalla nopeammin kuin tehdä se itse. Sen lisäksi, että se on nopeampi, sitä käytetään myös tasaisiin sovelluksiin. 

 • Äkeet 

Maan kyntämisen jälkeen sinun on nyt käytettävä äesä maaperän sekoittamiseen ja maanviljelyyn valmistelemiseen. Tällaiset laitteet sopivat erinomaisesti valtavien maaperän murskaamiseen, mikä helpottaa uusien viljelykasvien juurtumista. Tässä ovat yleisimpiä äkeet että näet maatiloilla: 

 1. Spring aes
 2. Roller aes
 3. Chain aes
 4. Lautasmuokkain

Leave a Comment