Setto: Rakennustelineet

voidaan käyttää erityyppisiä rakennushankkeen vaatimusten mukaan. Edellä lueteltuja perusosia käytetään seuraavien alla lueteltujen rakenteiden luomiseen: 

Yksittäiset rakennustelineet

Vanhimpaan ja perustasoisimpaan rakennustyyppiin viitataan myös nimellä ‘tiilikerroksen rakennustelineet’. Se on vain 2 tai 2,5 metriä korkea ja vähintään 1,5 metriä pitkä. Standardia, kirjanpitoa ja putlogeja käsittävä rakenne käyttää pääasiassa vähäisiä rakennustöitä ja tukea. 

Kaksinkertaiset rakennustelineet

Sitä käytetään enimmäkseen muurausrakentamiseen, koska kiviseinät eivät tue putlogeja. Kaksoistelineet koostuvat kahdesta päärivistä rakenteita, jotka on yhdistetty vahvemman tuen luomiseksi. Ensimmäinen telineiden rivi on 2-3 cm: n päässä seinästä, kun taas toinen rivi on metrin päässä. Muuraustyöntekijät kutsuvat sitä myös itsenäisiksi rakennustelineiksi. 

Uloketelineet

Tämän tyyppisissä rakennustelineissä standardeja tuetaan neulojen avulla, jotka puristuvat seinän reikien läpi. Sitä kutsutaan myös yksirunkoiseksi rakennustelineeksi, ja se voi olla vaarallinen virheellisesti koottuina. Rakenteellisesta vakaudesta johtuen sitä käytetään vain silloin, kun maa ei voi tarjota tukea standardeille.  

Ripustetut rakennustelineet

Kuten nimestä voi päätellä, nämä rakennustelineet ripustetaan kattoon kiinnitetyn köyden ja ketjun avulla. Se on yksi yleisimmin käytetyistä rakenteellisista tuista sen monipuolisuuden vuoksi. Rakenteet rakentavat usein tämän rakenteen korjaustöitä ja maalausta varten. 

Pukki telineiden

Tämä rakenne on Telineiden pyörillä jota käytetään pääasiassa sisätiloissa rakentamiseen korjaus- ja maalaus. Tunnetaan myös nimellä liikkuvat telineet, sen pyörät voivat tukea rakennetta vain, jos sen korkeus on alle 5 metriä. Pukitelineet mahdollistavat rakennustyöläisten liikkuvuuden, jotta he voivat tehdä työnsä tehokkaammin. Koska sisätilojen korjaukset edellyttävät työntekijöiden pysyvän vain yhdessä paikassa lyhyen ajan, liikkuvien rakennustelineiden tarjoaminen antaa paljon käytännön etuja. 

Terästelineet Teräsrakenteita

tunnetaan kestävistä, vahvista ja kestävistä ominaisuuksistaan, ja niitä voidaan käyttää erilaisissa rakennusprojekteissa. Se on yksi suosituimmista rakenteista, joita työntekijät käyttävät rakennusprojekteissa sen monipuolisuuden vuoksi. Rakenne voidaan helposti rakentaa ja purkaa vaarantamatta työntekijöiden turvallisuutta. 

Patentoidut rakennustelineet

Patentoidut rakennustelineet on valmistettu teräksestä ja varustettu erityisillä kehyksillä ja kytkimillä. Tämän tyyppinen rakenne voidaan helposti säätää tarpeidesi mukaan kotona, koska kannattimet voidaan löysätä ja kiristää halutulle korkeudelle. 

Kwikstage-rakennustelineet

Se on yksi helpoimmin asennettavista rakennustelineistä, ja sitä käytetään laajasti suurissa rakennushankkeissa. Kwikstage rakenne on sinkittyä terästä, joka on tunnettu sen kestävä ominaisuuksia. Lisäksi siinä on lukitusjärjestelmä, joka on kestävä ja turvallinen käyttää. Sen työtasoa voidaan säätää projektin tarpeiden mukaan, siksi se on yhteinen teline, jota käytetään eri rakennustyömailla. 

Leave a Comment