Syöttövaunu ja miksi sitä tarvitset

Etsitkö huipputekniikkaa, joka voisi käynnistää siipikarja- ja karjayrityksesi? Setto-konepaja tarjoaa kaiken mitä tarvitset! Koneitamme ylläpidetään ja suunnitellaan palvelemaan sinua tarpeidesi mukaan. 

Käytetty vai upouusi? Meillä on kaikki alkeellisimmasta uusimpaan tekniikkaan. Tarjoamme jopa ilmaista huoltoa taitavimpien teknikoidemme kautta, koska jopa koneet kestävät pitkään, kun niitä hoidetaan. 

Mikä on syöttövaunu?

Rehuvaunu tai sekoitusvaunu on maatalouskone, jolla punnitaan, sekoitetaan ja jaetaan tarkasti sekoitettu kokonaisannos (TMR) tuotantoeläimille, erityisesti lampaille, vuohille ja karjalle.

Sekoitettu annos (TMR) on tärkeä osa viljelyäsi joka päivä. Käytät tätä ajoittain varsinkin kun karjaat erityyppisiä eläimiä. Oikean koneen valinta koon, huollettavuuden ja tehokkuuden perusteella voi auttaa sinua toimimaan vaivattomasti.

Hinattavat sekoitusvaunut ovat muuttuneet joka vuosi. Nykyään ne tarjoavat erikokoisia eläimiä varten, joita käyttäisitkin. Jotkut uusimmista syöttövaunuista voivat olla jopa isompia kuin tavallinen syöttölaite. Se auttaa viljelijöitä jakamaan jokaisen rehun tasaisesti vain yhdessä erässä. Muista aina, että siirtymä vaihtelee kuiva-aineen annoksen mukaan. Se tarkoittaa, että mitä enemmän nestettä laitat, sitä enemmän painoa sillä olisi.

Rehuvaunujen valinnassa on vain yksi asia, joka on otettava huomioon rehuvaunun valinnassa. Ensinnäkin kapasiteetti, pienen rehuvaunun ostaminen sen kohtuuhintaisuuden vuoksi voi johtaa väsyttävämpään työhön. Sinun on tehtävä useita eriä syötteitä samalle eläimelle. 

Järjestelmä punnitsee kaikki annoksen ainesosat missä tahansa valitussa järjestyksessä ja punnitsee sen valittujen määrien mukaan, jotka vastaavat eri eläinryhmien tarpeita. 

Kun jokainen ainesosa on ladattu, visuaalinen ja äänimerkki varoittaa käyttäjää, kun vaadittu määrä on saavutettu. Sitten järjestelmä siirtyy automaattisesti seuraavaan ainesosaan ja näyttää ladattavan tuotteen nimen ja painon. 

Lastaus tapahtuu yleensä sekoitinvaunun leikkaus- ja lastauslaitteella, suuritehoisella traktorikuormaajalla tai teleskooppikuormaajalla.

Konepajamme tyypillinen sekoitinvaunu koostuu yleensä seuraavista:

  • perävaunun runko, jota käytetään sisällön kuljettamiseen. Sitä suositellaan suurille tiloille, joiden on ruokittava suuri määrä eläimiä.
  • Sekoituskappale, joissakin nykyaikaisissa tuotteissa on automaattinen punnitusjärjestelmä, joka laskee tarvittavan rehun määrän eläimestäsi riippuen.

Täällä Setton konepajalla vältämme asiakkaan rahan menemisen hukkaan. Haluamme sinun olevan onnellinen, minkä vuoksi tarjoamme vain parhaat palvelut. Vältä ruokavalion tuhlaamista, tiedustele nyt!

Leave a Comment